VÅRA GRUNDPELARE

1. RÖRELSE

Alla våra aktiviteter syftar till att få dig och ditt barn i rörelse och få ett mer aktivt liv. Vårt mål är att sätta Sveriges barn och föräldrar i rörelse.


2. GLÄDJE

För oss är det viktigt att varsamt introducera våra deltagare in i glädjen i att röra på sig och leva ett aktivt liv. Det gör vi genom våra engagerade ledare och välplanerade pass!

3. TRYGGHET

För att lyckas med våra mål är trygghet viktigt våra deltagare. Trygghet i oss som arrangör, trygghet i våra ledare och trygghet i att du som förälder alltid medverkar.HISTORIA

Active Academy Nordic startades 2003 och idag över 20 år senare är vi en av Sveriges största arrangörer av aktiviteter för barn och föräldrar. Allt började med Sweden Sport Academy´s sommarläger för ungdomar och lite senare startade vi våra kurskoncept för yngre barn. Dessa är idag Djungelgympa, Knatteskutt, Fotbollskul och Active Family.

Under dessa år har företaget vuxit och familjen har blivit större. Idag arrangeras kurser och aktiviteter för barn och föräldrar i över 130 städer och årligen deltager tiotusentals barn och föräldrar i våra barn- och familjeaktiviteter för barn mellan 1-6 år. Sedan starten har över 300 000 barn medverkat i våra kurser.

Hos oss får barnen välja mellan gymnastik, fotboll, eller olika idrotter som testas under samma kurs. Vi arbetar för att hjälpa barnen att hitta glädjen och tryggheten till rörelse och aktivitet. Våra kurser är därför en bra start på ett aktivt och rörelserikt liv.

Vi har vårt huvudkontor i Växjö där vi är ett team av medarbetare som arbetar heltid med företagets administration, konceptutveckling och utbildning av våra ledare. Runt om i Sverige har vi över 300 ledare som arbetar i våra olika verksamheter.


Active Academy
Team